Home Page

Miresevjen

Harli Kafe

ndiq linjËn tËnde tË kafesË

 

Rreth Nesh

Historia Jonë

Harli Kafe është ndër kafet më popullore sot në qytetet më kryesore në Shqipëri dhe me një kapital tërësisht shqiptar. Është kafeja më e njohur pothuajsë në të gjitha qytetet e  Shqipërisë.

E pjekur, dhe e paketuar me teknologjinë më të përparuar të kohës dhe me ngjyrat e një arome të përzgjedhur mes shumë shijeve elegante, ajo dallon mes të tjerave për cilësinë gjatë procesit të pjekjes ku ndodhin reaksione kimike prej të cilave krijohen një sërë substancash aromatike.

Lexo më shumë

10888540_1010989822248935_4272228563268475948_n

 

11828803_1133658549982061_4238890647417075004_n

 

 

IMG_6023

 

IMG_8113

 

Harli

Produkte

Harli

HarliKafe nuk është vetëm kafe:  është shumë më tepër.
Një gamë e plotë produktesh dhe përgatitjesh nga profesionistët bar është e nevojshme për të përmbushur çdo kërkesat të konsumatorëve, në çdo rast.

Shiko të gjithë produktet

 

Wood table with concrete texture background

 

Wood table with concrete texture background

 

Wood table with blackboard background

 

Wood table with blackboard background

 

Produkte të stinës

Produkte

Harli

Harli Kafe

NDIQ LINJËN TËNDE TË KAFESË

Shiko të gjithë produktet

 

 

11169960_1078064275541489_7086122455537839885_n

 

10985310_1078064292208154_8628659168865713001_n

Final Stage