Rreth Nesh

Rreth Nesh

Harli - kafe

 

Harli Kafe është ndër kafet më popullore sot në qytetet më kryesore në Shqipëri dhe me një kapital tërësisht shqiptar. Është kafeja më e njohur pothuajsë në të gjitha qytetet e  Shqipërisë. E pjekur, dhe e paketuar me teknologjinë më të përparuar të kohës dhe me ngjyrat e një arome të përzgjedhur mes shumë shijeve elegante, ajo dallon mes të tjerave për cilësinë gjatë procesit të pjekjes ku ndodhin reaksione kimike prej të cilave krijohen një sërë substancash aromatike.

Room 1 © TheHawksMoor.com

© TheHawksMoor.com

Vendosja e këtij emri për tu bërë markë më pas është dhe një shtysë për vazhdimin dhe zhvillimin e biznesit nga kompania. Por sekreti i emrit të kafesë shkon më tej. Në të kaluarën e vrullshme,  të apasionuar pas  motorëve të shpejtë, shumë djem të rinj do të adhuronin motorin më të famshëm dhe më të shpejtë të kohës së viteve ‘70, Harley DAVIDSON dhe që sot do të kujtohet si një nga motorët që revolucionarizuan kohën kur ai u shpik dekadën e parë të shek. 20

Harli Kafe është ndër kafet më popullore sot në qytetet më kryesore në Shqipëri dhe me një kapital tërësisht shqiptar. Është kafeja më e njohur pothuajsë në të gjitha qytetet e  Shqipërisë. E pjekur, dhe e paketuar me teknologjinë më të përparuar të kohës dhe me ngjyrat e një arome të përzgjedhur mes shumë shijeve elegante, ajo dallon mes të tjerave për cilësinë gjatë procesit të pjekjes ku ndodhin reaksione kimike prej të cilave krijohen një sërë substancash aromatike.

Room 1 © TheHawksMoor.com

© TheHawksMoor.com

Arritja e një kombinimi harmonik mes dyqanit klasik të kafes, pjesë e pandashme e lagjes tradicionale, dhe zakonit bashkëkohor të shqiptarëve, shijes fine të një espresso-je elegante.