SHËRBIME

SHËRBIME

 

ASISTENCË TEKNIKE

ASISTENCË TEKNIKE

  • Asistencë Teknike

Për të siguruar një bashkëpunim sa më të ngushtë dhe produktiv me klientët tanë, kompania ka menduar ngritjen e një rrjeti të gjerë shërbimesh. Kështu klientëve u mbulohet asistenca teknike nga një strukturë efiçente dhe dinamike e cila menaxhohet nga vetë kompania. Nëpërmjet një stafi të specializuar dhe me shumë vite eksperiencë të arritur në vite përmes trajnimeve të shumta, ofrojmë zgjidhje për të gjitha problemet që mund të lindin me makinat dhe mullinjtë e kafes.

SERVISI

SERVISI

SERVISI

 

Ofrojme servis total në ambjentet tona për të gjithë llojet e ekspreseve të kafes
Servisi është FALAS për klientët e Kafes sonë. Në ambjentet e lokalit tuaj.

Shpërndarja
Shpërndarja e kafes Harli realizohet në kohë, në ambientet tuaja, kudo që ndodheni.