Ndiq linjën tënde të kafesë!

Revolution Slider Error: Slider with alias main-home not found.
Maybe you mean: 'slider-hp'

Produktet Harli

Cajra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Pije të ngrohta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Pulpa organike

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Historia jonë

Harli Kafe është ndër kafet më popullore sot në qytetet më kryesore në Shqipëri dhe me një kapital tërësisht shqiptar. Me një eksperiencë 12 vjeçare në tregun shqiptar misioni ynë mbetet të sjellim kafe cilësore dhe të shijshme në tavolinën tuaj.

E pjekur, dhe e paketuar me teknologjinë më të përparuar të kohës dhe me ngjyrat e një arome të përzgjedhur mes shumë shijeve elegante. Përzierjet harmonike midis kokrrave të kafes arabike ku dominojnë aromat e luleve dhe kokrrave robuste ku dominon aroma e fortë e kafes për të krijuar Mishelat tona unike.