Harli Kafe për përdorim profesional

Cila është fusha e biznesit tuaj?

Cilësi në çdo filxhan kafeje.

Duke filluar me kafen e duke vazhduar me një gamë të gjerë produktesh, aksesorësh dhe shërbimesh për të suportuar klientët tanë të cilët bëjnë qindra kafe në ditë…

Kafeja është zakonisht shija e fundit që njerëzit marrin me vete pas një vaktinë restorant dhe ajo mbetet gjatë në memorien e tyre. Kjo është arsyeja pse kafeja juaj duhet të jetë po aq e mirë sa ushqimi që shërbeni.

“Kafeina dhe sheqeri, dy grupet bazë të ushqimit.”

Laurell K. Hamilton, (shkrimtare amerikane)

Kafeja, shoqëruesi perfekt i një ëmbëlsire.

 

 

 

Një mëngjes i mirë në dhomë dhe kafe për të marrë energjinë e duhur.

Një pushim i shkurtër gjatë një konference të gjatë për të shijuar një filxhan kafeje.

Një kafe e paharrueshme pas një darke të mrekullueshme në tarracën e hotelit ku po qëndroni.

Kafja është kudo dhe çdo filxhan ka rëndësi.

Kafja cilësore, një domosdoshmëri në çdo ambient pune profesional.

Jepini zgjidhje mungesës së kafes në zyrën tuaj.